Ljenčarenje na SIlbi

Ljenčarenje

17
Svi
2012

by Maša · 0 comments in Aktivnosti na Silbi

Silba nije kao ostala turistička mjesta u kojima čovjek baš mora nešto raditi. Ona je izolirani otok i kao takva postoje neka pravila življenja na njoj. Prvo, zaboravite gradsku vrevu. Drugo, svakako pozdravljajte svakog kog sretnete bez obzira poznajete li ga ili ne. Treće i ne manje bitno, zaboravite svoj posao i ljenčarite!
 
Sigurno znate što znači ljenčariti, ali evo vam jedan prikaz ljenjčarenja na Silbi. Ujutro, kavu pijete uz obalu mora ili u selu, usput kupite kruh pa se nakon nekoliko sati vratite doma. Mali kupanac, pa ručak, pa fiesta. Nakon toga popodnevni kupanac, večera i eto Vas opet vani na pivi ili vinu. Pa dobro, ako Vam to ipak zvuči malo predosadno, negdje u svoj raspored možete ubaciti branje šparoga, bicikliranje po uređenim stazama, gledanje sarkofaga pod morem sa maskom i perajama, obilazak neke od sedam crkava, izlazak čamcem na pučinu i kupanje na nekoj od udaljenih zabačenih plaža, a možete se uspeti i na Varh.
 
Naravno, na otoku postoje i neka druga nezaobilazna mjesta na kojima ćete se sigurno zateći, ali neću Vam ih odati unaprijed! I ovo je više nego dovoljno da uhvatite zrak punim plućima i pošteno se odmorite! Jer ono što je sigurno, na Silbi ćete se prekrasno naspavati!
 
P.S. I da, skoro sam zaboravila, nikako ali NIKAKO ne propustite pogledati i snimiti zalazak sunca!

Podijeli

Leave a Comment

Next post: