Utrka kroz Silbu

Utrka kroz Silbu

21
Ruj
2012

by Maša · 0 comments in Aktivnosti na Silbi

Tri godine nagovarala sam sina da se prijavi na utrku kroz Silbu i tek mi je ove godine to uspjelo. Danas kad znam kako je sve dobro prošlo (bez ozljeda i krvi), jako mi je drago da je on prevladao svoj strah od poraza, a mi strah od toga da će ga netko gurnuti i ozljediti. Dečki u njegovoj skupini bili su srčani i veoma natjecateljski raspoloženi, ali ni Moj nije bio daleko od toga. Na postolje nije stao, ali bio je dovoljno blizu.
 
Urku kroz Silbu organizira Društvo športske rekreacije Silba, uz pomoć i suradnju Atletskog kluba Alojzije Stepinac iz Zadra. Društvo ima svoj plakat (naravno, s logom Torete) te financira izradu diploma za sve natjecatelje kao i kupnju medalja za pobjednike. Atletski klub pak ima ciljnu ravninu, označava stazu, daje pobjedničko postolje i sl., Turistička zajednica Silba i pojedini ugostiteljski objekti sudjeluju u dodjeli nagrada natjecateljima. Ove godine na njihov račun jeli smo odlične pizze!
 
Popularnost ove Utrke iz godine u godinu se povećava, tako da se ove godine u 17 kategorija natjecalo preko 160 natjecatelja. Najveći odaziv upravo je kod najmlađih (u kategodijama vrtića i osnovne škole do 4. razreda), ali povećao se i broj seniora i seniorki.
 
Bravo svima koji su sudjelovali i bodrili natjecatelje i vidimo se iduće ljeto! Možda baš na postolju!
 
Sve fotografije sa Utrke možete pogledati na našoj facebook stranici.

Podijeli

Leave a Comment

Previous post:

Next post: