mo silba

Nove akcije na otoku

10
Stu
2012

by Maša · 1 comment in Priče sa otoka

Ako ste mislili da je Mjesni odbor Silbe (MO) s zaključenjem turističke sezone odlučio zaspati i spavati zimski san, grdno ste se prevarili!
 
Naime, ljudi u MO imaju nove planove kojima žele uljepšati i urediti naš otok. Ti se planovi nadovezuju na one akcije koje su krenule već lani. Tako je sad u pripremi sanacija Vrujine – u planu je paljenje i ravnanje terena. Zahvaljujući donaciji gospode Knjaza (10 komada) i Golojuha (4 komada) nova stabla murve bit će zasađena na pjaci. Tim potezima MO nastavlja lanjsku akciju sađenja drveća (na potezu šetnjice od Alavije do Tratice i na Šotorišću) ali i predviđa nova područja otoka Silbe koja zahtijevaju sanacije i uljepšavanje. Isto tako, u planu MO napokon je i turistička signalizacija otoka.
 
Ako imate kakve prijedloge ili nudite pomoć, slobodno se obratite predstavnicima MO ili nam jednostavno samo pišite pa ćemo im proslijediti vaše želje!
 
U dodatku pogledajte video u kojem smo snimali Silbenjane za vrijeme jedne akcije čišćenja Silbe. Poslušajte što kaže predsjednica MO Ana Lukin. Ona s tolikom ljubavlju govori o Silbi da poželim na otoku živjeti tijekom cijele godine!
 

Podijeli

Mirta Studeni 12, 2012 at %I:%M %p

Super, odmah bih sad došla tu i pridružila se akciji. :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: